Fantastiese Realiteit circa 2012

Op die menu is daar nou ‘n link na hoe my blog van 2012 gelyk het. Dit is ‘n deleted site maar ek het bietjie gaan scrub op die archives van google en op van dit afgekom. Dit is geensins waarmee ek hier besig is nie, maar dit lewer konteks oor hoekom ek skepties was om weer ‘n bladsy te skep vir kreatiwiteit. Lees gerus deur en neem in ag in hierdie tyd was ek stadig besig om op te bou tot ‘n krisis. Dit kan interessant wees maar ook harsteer, geniet either way. Destyds het dit baie mense baie bekommer, ek hoop ek doen nie nou dieselfde nie. Laat weet maar wat julle dink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.